Csoport coaching

Csoporthelyzetben végezzük egyéni coaching témák feldolgozását. A munkavégzésre, a személyes eredményességre vonatkozó elakadások, döntéshelyzetek kezelésére dolgozunk ki személyre szabott megoldásokat. A résztvevők lehetnek munkatársak, de érkezhetnek különböző szervezeti egységekből is.

Szükséges egy felelős vezető közreműködése is a megbízó szervezet részéről, aki nem tagja a csoportnak, viszont a coach mellett szerepet vállal a csoport összeállításában, a keretrendszer kialakításában és a munka céljának meghatározásában.

A módszer lehetővé teszi, hogy a coachinghoz hasonlóan felszínre kerüljenek az egyéni témákkal összefüggő mindennapi élmények, benyomások, amelyek feldolgozását a résztvevők kölcsönös reflexióikkal segítik és ezzel támogató tanulási, fejlődési környezetet alakíthatnak ki. Az eltérő szervezeti háttér, a különböző motivációk, és az egyéni nézőpontok változatossága fokozza a csoport együttes objektivitását. Az ülések közötti időszakok eseményeinek értelmezése, feldolgozása és tudatos tapasztalattá formálása hosszú távú változást tud előidézni.

A folyamat általában 1016 alkalommal ismétlődő csoportülések sorozatából áll. Az ideális létszám 4-12 fő, egy alkalom az előzetes megbeszélés szerint 90120 percig tart.

 Ajánlatok díjazással Egyedi ajánlatkérés

 

Scroll to Top