Coaching vállalati vezetők részére

A középpontban az Ön eredményessége és vezetői életminősége áll. A coaching folyamán konkrét problémák kezelésében szerezhet új tapasztalatokat, amelyek feldolgozása közben fejlődik az önismerete és bővül vezetői eszköztára.

Az előkészítésben azért, hogy minél pontosabban kidolgozzuk a coaching célját, szükség szerint interjú jellegű konzultációt, kérdőívet, 360 fokos vezetői felmérést, illetve vezetői kompetencia felmérést is alkalmazok. 

Az indulásakor tisztázzuk a kereteket, megállapodunk az időpontokban és a helyszínbenAz együttműködésünk, kiszámítható ritmusban, általában 10-16, alkalmanként 60-90 perces ülésből áll.

A coaching alatt olyan személyre szabott módszereket dolgozunk ki, amelyek felkészültebbé teszik az Ön számára kritikus vezetői helyzetek kezelésére. A közben átélt élmények és azok feldolgozásának köszönhetően erősödik a magabiztossága, fejlődik döntésképessége, ezért eredményesebben meg tud birkózni a korábban akadályt jelentő problémákkal.

A kölcsönös felelősségvállalás szellemében az Ön dolga, hogy törekedjen vezetői elakadásainak feltárására, az én feladatom pedig, az ehhez szükséges eredményközpontú, bizalmi légkör kialakítása és a folyamat vezetése. Az érdemi munka a kettőnk között kialakuló interakciókban zajlik, de elengedhetetlen, hogy a saját fejlődési folyamatában Ön legyen a kezdeményező és vállaljon felelősséget a kidolgozott megoldások következetes alkalmazásáért.

 Ajánlatok díjazással Egyedi ajánlatkérésPróba coaching kérés 

 

Scroll to Top