Workshop

A műhelymunka, a szó eredeti jelentésének megfelelően ebben az esetben is az egyedi tervezés, a szakmai hozzáértés és a gondos kidolgozás biztosítéka.

A megbízói célok és elvárások szerint a workshop esetében lehet szó képzésről, fejlesztésről, ötletbörzéről, együttműködési problémák feltárásáról és kezeléséről, vagy szervezetfejlesztési folyamatokról.

Az előkészítésben tisztázzuk az elvárt eredményt, és az annak eléréséért felelősséget vállaló vezetőkkel együtt kialakítjuk a workshop keretrendszerét és a résztvevők körét. Ebben a szakaszban a módszertani jártasságomat használom és tanácsadóként működöm.

A workshop eredményességét a megfelelő előkészítéssel, a keretek következetes fenntartásával, a céltartó, de rugalmas moderátori munkával, a résztvevők körültekintő bevonásával, aktivizálásával, és a nyitott, biztonságérzést adó munkahangulat megteremtésével biztosítom.

Követés, feldolgozás a szervezeti vezetők feladata. Ehhez konzultációs támogatást adok, hangsúlyozva, hogy ami az előbbi látványosabb szakaszban születik, csak az eredmény lehetőségét teremti meg, megvalósuló értékké a szervezet mindennapi működésén, a vezetők későbbi döntésein keresztül válhat.

 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésPróba workshop kérés 

Scroll to Top