Bemutatkozás

Kedves Látogatóm, szeretettel köszöntöm és bízom benne, hogy néhány kattintással megtalálja itt, amit keres!

dr. Gönczi Gergely szervezetfejlesztő vagyok, az egyik tanácsadói szakterületem a vezetés. A témával kapcsolatosan három gondolattal szeretnék Önnek ajánlót adni.

A vezető személyisége, céljai, felkészültsége és a munkájával kapcsolatban megélt életminősége, döntő - talán a legerősebb - hatással van a munkatársaira és a teljes szervezetre. Ezért ha az eredményesség érdekében akarunk tenni, vagy változtatni, akkor az idő és költség vonatkozásában is az a leghatékonyabb, ha a vezetőkkel foglalkozunk.

A coaching - ha jó a személyes illeszkedés, megvan a coach rátermettsége és a kliens motivációja - olyan intenzív módszer az egyéni erőforrások mozgósításához, amely egyedülállóan hatékony lehet annak érdekében, hogy a vezető kibontakoztassa legjobb formáját.

A coach egy olyan különleges, kettős helyzetben működő szakember, aki kívülálló, de mégis bizalmas kapcsolatra képes, mert időt, figyelmet és támogatást tud adni annak érdekében, hogy a vezető tisztábban lássa az útjában álló akadályokat, és azok elhárításban a tőle telhető legjobb teljesítményt nyújtsa. Erre vállalkozom én is.

Tisztában vagyok vele, hogy a változás, a fejlődés egyénileg meghatározott időt vesz igénybe, ugyanakkor az is mindennapi élményem, hogy a vezetők és döntéshozók, akikkel dolgozom jellemzően az idő sürgetésében élnek, ezért észben tartom, hogy: "Kétszer ad, aki gyorsan ad..."

 

Scroll to Top